Main menu

You are here

laadukkaat aurinkopaneelit omakotitaloon

 

Aurinkopaneelit omakotitaloon

Me luotamme kotimaisiin Salo Tech Oy:n avainlippu aurinkopaneeleihin, joita tarjoamme omakotitaloosi.
Olemme toimineet aurinkosähkön parissa jo vuodesta 1978 lähtien, joten uskomme vahvasti kotimaiseen aurinkoenergiaan ja sen kasvuun. 

Selvitämme yhdessä kanssasi, minkälainen aurinkosähköjärjestelmä on sinulle järkevä ja asennamme laitteiston takuuvarmasti oikein. Valitse siis aurinkosähköjärjestelmä omakotitalon energiaratkaisuksi!

Ota yhteyttä, niin etsitään teille sopiva ratkaisu!

Miten valita aurinkopaneelit omakotitaloon

Aurinkosähköjärjestelmä mitoitetaan aina tarpeen mukaan, aluksi meidän tarvitsee ainoastaan tietää vuotuinen sähköntarve omakotitalossasi ja talon kattomateriaali. Sääntönä on, että kolmasosa vuotuisesta sähkönkulutuksesta kannattaa kattaa aurinkopaneeleilla omakotitalossa, koska suurimman taloudellisen hyödyn aurinkosähkö tuo omassa käytössä. Sähköyhtiöt ovat velvollisia ostamaan ylijäämän, jos sellaista syntyy. Kysy asiasta lisää omalta sähköyhtiöltäsi. Yleisimmät aurinkopaneelit omakotitaloissa ovat kooltaan 3-10 kW. Paneelit peittävät omakotitalon katosta noin 20–60 m2. Nykyisillä hinnoilla investointi aurinkopaneeleihin hyvällä paikalla maksaa itsensä takaisin noin vuosikymmenessä. Investoidun rahan vuosituotto yli 5 %, kun sähkön käyttää itse. 

Tutustu monipuoliseen aurinkosähköpakettiimme

Yleiseen sähköverkkoon kytkettävät aurinkosähköpakettimme sisältävät aurinkopaneeleita toivomasi neliömäärän verran, invertterin, joka muuttaa tasavirtaisen aurinkosähkön verkkoon sopivaksi 230V vaihtovirraksi, paneelien asennustelineet, kytkentärasiat sekä muut tarvikkeet.

Sopivat ratkaisut jokaiselle katolle

Voit seurata aurinkosähkön tuotantoasi joko invertterin omasta näytöstä tai hankkia sovelluksen, jonka avulla saat tiedot suoraan tietokoneellesi tai älypuhelimeesi. Järjestelmämme sopivat kaikentyyppisille katoille aina huopa- ja tiilikatoista konesaumattuihin pelti- tai profiilipeltikattoihin. Järjestelmästä ei synny melua, pakokaasua eikä vaarallisia sivutuotteita, vain puhdasta energiaa.

 

aurinkopaneelit omakotitaloon

Aurinkopaneelit omakotitaloon avaimet käteen -periaatteella

Aurinkopaneelit omakotitalon katolle voi asentaa myös itse, mutta ammattilaisen tekemä asennus on aina varmempi valinta. Salo Solarilla on vahva osaaminen ja pitkä kokemus aurinkopaneelien asennuksesta vaativiinkin olosuhteisiin. Tärkeintä on sijoittaa paneelit paikkaan, johon tulee eniten auringonvaloa. Aurinkopaneeli kannattaa sijoittaa paikkaan, joka on varjoton koko päivän. Suomen leveysasteilla edullisin kallistuskulma vaihtelee vuodenajan mukaan välillä 10˚- 90˚. Paneelit sijoitetaan yleensä katolle, lähelle katonharjaa. Pääsääntöisesti ne tulee suunnata etelään, mutta aurinkopaneeli toimii myös suuntauksen ollessa sektorissa kaakko-lounas. Meiltä löytyvät sopivat asennustelineet ja tarvikkeet niin huopa- ja tiilikatoille kuin konesaumattuille pelti- tai profiilipeltikatoillekin.

Salo Solarin vahvuudet kilpailijoihin nähden ovat pitkä ja vankka asema, ammattitaito ja oma aurinkopaneelitehdas Suomessa. Aurinkopaneelitehdas Salo Tech Oy on ensimmäinen suomalainen tehdas, joka tekee perusaurinkopaneeleita. Salo Solar toimii Salo Tech myyntiyhtiönä. Salo Tech tuottaa tällä hetkellä 90–100 peruspaneelia päivässä. Tehdas tuottaa pääsääntöisesti 1,6 neliömetrin kokoisia 275 W paneeleita. Koevaiheessa on testattu myös erikoisempien aurinkopaneelien, kuten kokonaan lasisten ja täysmustien paneelien tekemistä. Pyydä tarjous suomalaisista aurinkopaneeleista omakotitaloosi.

Edullinen aurinkosähköjärjestelmä omakotitaloon Areva Solarilta

Aurinkosähkö- ja aurinkolämpöjärjestelmien hinnat ovat tulleet alas paljon viime vuosien aikana, nyt on oikea aika investoida aurinkoenergiaan ja hankkia aurinkopaneelit omakotitaloosi. Aurinkoenergian käyttöönotto kannattaa sekä uudisrakentamisessa että saneerauskohteissa. Saamme pienennettyä asumiskustannuksiasi omavaraisella sähkön- ja lämmöntuotannolla. Aurinkolämpö on varteenotettava vaihtoehto kotisi lämmityskustannusten pienentämiseen, lämmityskustannukset pienenevät aurinkolämmön avulla jopa kolme neljäsosaa. Aurinkosähköllä sähkölaskusi pienenee vuositasolla noin kolmasosan. Ota yhteyttä, niin laskemme sinulle tarjouksen juuri sinun tarpeisiisi mitoitetuista aurinkoenergiaratkaisuista.

Ota yhteyttä