Main menu

You are here

Aurinkosähköllä arjen mukavuudet mökin rauhaan

Mökit, veneet ja asuntovaunut ovat jo pitkään osanneet hyödyntää kaikkialle ulottuvan aurinkosähkön mahdollisuuksia. Myös vapaa-ajan kohteisiin soveltuvat aurinkopaneelit ovat kehittyneet hyötysuhteeltaan koko ajan tehokkaammiksi, joten kodin mukavuudet on entistä helpompaa saada mukaan mökin rauhaan.

Riippumatonta sähköntuotantoa

Vapaa-ajan asuntoihin tai esimerkiksi veneisiin asennettavat järjestelmät poikkeavat omakotitalojen järjestelmistä siinä, että niitä ei kytketä yleiseen sähköverkkoon. Tästä syystä aurinkopaneelien lisäksi järjestelmän olennainen osa on myös akusto, johon voidaan ladata virtaa, kun aurinkosähköä tuotetaan enemmän kuin sillä hetkellä kuluu. Akun avulla saat päivällä ladatun aurinkosähkön käyttöösi sitten illan hämärässä.

Rakennamme vaativimpiinkin kohteisiin

Olemme toteuttaneet lukuisia isompia ja pienempiä aurinkosähköratkaisuita esimerkiksi saariston haastaviin kohteisiin. Autamme mielellämme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivimman järjestelmän ja asennamme sen vaativiinkin olosuhteisiin: kun laitteisto on asennettu kunnolla, pääset hyödyntämään kevään ensimmäisetkin auringonsäteet kovienkin talvisten lumimyräköiden jäljiltä.